Évzáró rendi gyűlés Nürnbergben

A tavalyi rendi gyűlés sikere után, az idén, 2016 november 26.-án, ismét Nürnbergben rendeztük meg a szokásos évvégi összejövetelünket.

A hétvégi találkozóra több országból, törzsszékből érkeztek rendtagjaink, vendégeink, így Magyarországról, Erdélyből, Dél-Amerikából, Belgiumból, Ausztriából és Németországból. A rendi gyűlést, mint a magyarországi tartomány kihelyezett űlését, vitéz Bozó József tszt. vezette. vitéz Imre László fkp. a magyar hiszekegy elhangzása után üdvözölte a megjelent rendtagokat és vendégeket. v. Bozó József széktartó beszámolt a nyári budapesti gyűlés óta eltelt időszak eseményeiről.

 

 

 

Nt. Koncz László Erdély tartomány széktartója ismertette az apródokkal szervezett eseményeket és bemutatta a jövő évi avatásra felterjesztetteket. vitéz Érczhegyi István európai törzsszéktartó az ausztriai tartományról és a Rend szerepéről a mai kor kihívásainak tükrében, témáról beszélt.

A Nürnberg történelmi óvárosában rendezett gyűlésünkön 20 rendtársunk és vendégüng vett részt.  A hétvégi program a rendi gyűlésen kívűl a város nevezetességeinek megtekintését is tartalmazta.

A találkozó sikere előrevetíti újabb nürnbergi, rendi  programok szervezését

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!